Mimořádná zpráva:
Načítám...
  • Načítám...
>

Vánoční nákupy plné inspirace

1. ledna 2008, 0:00

Jestli je na Vánocích něco stresující, jsou to nákupy dárků. Chceme jimi udělat radost, ale nakonec často koupíme cokoliv, jen abychom se dostali z chaosu obchodů. Letos to však můžete zkusit jinak!

Tchas končí, přichází Eiffage Construction

1. ledna 2008, 0:00

Moderní, konsolidovaná firma, která pružně reaguje na vývoj trhu, má jednotnou a přehlednou organizační strukturu s jasnými pravidly ekonomického řízení. Takový je cíl stavební společnosti Eiffage Construction Česká republika, v regionu dosud známé jako Tchas.

Na Reprezentačním plese se nikdo nenudil

1. ledna 2008, 0:00

Partnerství finančníků, akademiků a recesistů dalo vzniknout atraktivní zábavě, která má již osmou sezónu podobu reprezentačního plesu.

Festival outdoorových filmů bude v sobotu zakončen za účasti významných osobností

1. ledna 2008, 0:00

7. ročník Mezinárodního festivalu outdoorových filmů se blíží do finále, kterým je předání cen vítězným filmařům. Slavnostní večer s předáním cen proběhne v sobotu 5. prosince v pražském kině Atlas.

V Ostravě proběhne lampiónový průvod v maskách!

1. ledna 2008, 0:00

Ve středu 11. listopadu 2009 proběhne v Ostravě lampiónový průvod v maskách, který pořádá Středisko pro rozvoj umění VIRIDIAN. A co víc, majitelé nejlepší masky a nejlepšího lampiónu získají malířský stojan.

Vítězné ceny 7. ročníku Mezinárodního festivalu outdoorových filmů předal Mikuláš

1. ledna 2008, 0:00

7. ročník Mezinárodního festivalu outdoorových filmů byl zakončen. V rámci slavnostního zakončení, které proběhlo v sobotu, 5. prosince, byly vyhlášeny a předány vítězné ceny. Pozvaní hosté se v rámci programu bavili a Mikuláš rozdával ceny i dárky.

Výstava DOVOLENÁ a REGION a NEVĚSTA 2010 začínají tento pátek

1. ledna 2008, 0:00

Na výstavě Dovolená a Region se představí více než 120 společností nabízející nejen zahraniční dovolené s výstavní slevou, ale také turistické a cyklistické cíle České republiky. Na výstavě Nevěsta najdete více než 60 vystavovatelů se svatební nabídkou.

Darujte lásku, darujte umění

1. ledna 2008, 0:00

Láska a umění spolu mají hodně společného. Jsou tady tak dlouho jako lidstvo samo a blížící se svátek sv. Valentýna je skvělou příležitostí, jak tyto dvě součásti našich životů - umění a lásku - spojit ještě těsněji! Jak? Darujte tomu, na kom vám záleží, kurz kreslení pravou mozkovou hemisférou...

Setkání nejlepších manažerů MS kraje

1. ledna 2008, 0:00

Hejtman Moravskoslezského kraje Jaroslav Palas se svými náměstky převzali záštitu nad setkáním významných podnikatelů a obchodníků Moravskoslezského kraje. Tito lidé jsou nositelé titulu Manažer roku Moravskoslezského kraje, který uděluje každoročně hejtman.

Na přehradu Dlouhé Stráně autobusem

1. ledna 2008, 0:00

Vodní elektrárna Dlouhé Stráně se stala turisty velmi vyhledávanou oblastí. Tato situace si vynutila nahrazení osobní automobilové dopravy dopravou autobusovou.

Komerční sdělení více

43. ročník Staroveských šlápot je tu už tento víkend!

V sobotu 4. května na hřišti ve Staré Vsi u Bílovce odstartuje už 43. ročník Staroveských šlápot. První ročník se uskutečnil v roce 1979. Zakladatelka této turisty i cyklisty oblíbené akce Marie Kudělová nyní předává pomyslné žezlo nové generaci organizátorů.


Co je to virtuální kancelář a jak ji založit?

Ještě donedávna bylo nezbytnou podmínkou pro založení společnosti to, aby byla zaregistrována na konkrétní adrese. To už je naštěstí minulost: v současné době získávají na popularitě virtuální kanceláře, které umožňují provozovat podnikání bez nutnosti mít samostatný sídlo. Navíc za takových podmínek, které jsou pro podnikatele velice atraktivní.

Nádorová onemocní míchy a mozku budou léčit čtyři zdravotnická zařízení Moravskoslezského a Zlínskéh

Zástupci Fakultní nemocnice Ostrava, Městské nemocnice Ostrava, Nemocnice Agel Nový Jičín a Krajské nemocnice T. Bati ve Zlíně založili Sdružené neuroonkologické centrum. Lékaři se specializací na nádory mozku a míchy v něm budou léčbu pacientů s těmito diagnózami řešit společně. Cílem je, aby bylo maximálně efektivně využito přístrojové vybavení a personální možnosti jednotlivých oddělení a klinik, a pacient tak dostal tu nejlepší možnou léčbu v co nejkratším čase.

Evropská unie přispěje na proměnu tepláren v Olomouci a Karviné

Skupina Veolia Energie uspěla v náročném schvalovacím procesu a získá dotace z Modernizačního fondu EU na dva velké investiční projekty. Modernizace a dekarbonizace tepláren v Karviné a v Olomouci za miliardy korun povede ke snížení emisí, úsporám energií a přispěje k energetické soběstačnosti České republiky.

Tomáš Dianiška: Komedii Den zúčtování jsem vymyslel pro radost

Světovou premiéru bude mít v sobotu 4. května v Ostravě satirická komedie DEN ZÚČTOVÁNÍ Tomáše Dianišky (nar. 1984). Autor patří k nejoblíbenějším, nejhranějším a často oceňovaným dramatikům současnosti. Fikci o snaze totálního outsidera odvrátit konec světa a užít si poslední den co nejlépe napsal přímo pro činohru Národního divadla moravskoslezského.

Více